De krachtigste BionX elektrische fiets kit.

Wat kan je verwachten?

Super prestaties

De D250DV versie maakt van je fiets een heel krachtige elektrische fiets met een trekkracht tot 50 Nm. De batterij kan op twee manieren gemonteerd worden : onder het meegeleverde bagagerek of centraal geplaatst op de schuine buis, dit zorgt voor een betere gewichtsverdeling.

De componenten

Bionx RC3 controller met gashendel

De BionX RC3 Controller is eenvoudig te bedienen. Met zijn compacte, en intuitieve design heb je de volledige controle over deze krachtige BionX motor. De led indicatie geeft je voldoende info om zonder het DS3 display te kunnen fietsen.

Bionx DS3 Display met kleurenscherm

Dit DS3 kleuren display is stijlvol en makkelijk te plaatsen. Het geeft je alle gewenste informatie over je fietstraject. De bediening gebeurt met de RC3 controler zodat je je handen steeds op je stuur kan houden.
Zeer helder kleuren scherm

Snelle kwart-draai montage

Rubberen handgrepen voor makkelijke plaatsing

Meer montage posities

Meer talen menu

D-serie motor

Dit nieuwe design waar de motor "tussen" het wiel zit zorgt voor uitzonderlijke prestaties. Het is en blijft een BionX motor die geruisloos en trillingsvrij zijn energie op het wegdek zet en waarbij tijdens het afremmen en bij afdalingen de motor de batterij zal opladen. Dit regeneratieremmen en de unieke koppelmeting blijven de sterke punten van deze naafmotor. De D-serie motor is een uitzonderlijk sportieve, lichtgewicht motor met een zeer grote trekkracht.
Nominaal vermogen: 250W (500 Piek)

Torque: 25/50 Nm

Gewicht: 4.0kg

Geen slijtageonderdelen

Generatiemode voor energieterugwinning

Geintegreerde koppelsensor

Type D 250 DV Vermogen 250W / Piek: 500W

Koppel Nominaal: 25Nm / Piek: 50Nm max

Motor Borstelloze naafmotor (geruisloos)

Gewicht motor 3.6 kg Gewicht batterij 4.2 kg

Maten motor in achterwiel leverbaar in 20", 24", 26" en 28" wielvelg

Bereik (max) 135 km

Versnellingen Cassette 7, 8, 9, 10

Ondersteuningsmodi 35 % / 75 % / 150 % / 300 %

Batterij 48 V LiMn Capaciteit 11.6 Ah / 555 Wh

Opladen Op fiets tijdens G-modi (ca. 10%) of via bijgeleverde lader ong. 4-5 uur

Prijs vanaf 1899.- €

Super acceleratie:

Door de grotere motor diameter is de tangentale snelheid van de motormagneten toegenomen. Dit zorgt ook voor een zeer snelle accelleratie.

Super trekkracht:

Met een piek koppel van 55 Nm en een nominaal koppel van 25 Nm, is de D-Series motor niet alleen geschikt voor de snelle wegfietser maar ook voor de veeleisende mountainbiker.

VDB (Very Dense Battery):

Van 100 tot 135 km met een enkele batterij lading. De 48 volt batterij met Lithium Magnesium Cobalt cellen van Panasonic kan meer dan 1000 maal opgeladen worden.

Made by RIDG. All rights Reserved.