Hoe maak ik met een zelfbouwset een elektrische fiets ?

Welke motor?

Welke zelfbouwset?

Je hebt zelf een prima fiets en wil deze (laten) ombouwen tot een unieke elektrische fiets waarbij de nadruk ligt op kwaliteit, comfort, onderhoudsvriendelijk en gebruiksgemak in de ruimste zin van het woord? Maak dan een keuze uit een van onze motoren. Alle zelfbouwkits worden geleverd met fabrieksgarantie.
Je kan steeds alle producten testen. Wij geven je graag advies.

BionX

Wordt beschouwd als een van de beste en meest geavanceerde ombouw kit qua concept, prestaties en mogelijkheden. De borstelloze BionX motor verandert je fiets in een handomdraai in een elektrische fiets.

Go Swissdrive

De Go Swiss motor kan geleverd als 25kmh/250w naafmotor met een 15,5Ah/558 watt ( frame ) batterij. Of als speed pedelec motor 45kmh/500w (piek tot 1000 W). De meting van het koppel, zit samen met de controller geïntegreerd in de motor.

Golden Motor

Deze motoren kunnen gebruikt worden op alle mogelijke fietsen zoals mountainbikes, trekkingfietsen, racefietsen, driewielers of ligfietsen (250 tot 1000 watt).

Gruber Assist

Het gruber assist systeem is een ultra-licht aandrijfsysteem voor mountainbikes, trekkingfietsen en racefietsen. De motor is totaal onzichtbaar (past enkel in de zadelbuizen met diameter 30,9 mm of 31,6 mm) en weegt slechts 900 gram. De motor levert je ongemerkt een extra duwtje in de rug (motorvermogen 200 W).

Made by RIDG. All rights Reserved.