Geen roest. Geen vet.
De riemaandrijving is stil en proper !

Waarom een riemaandrijving?

Geen roest, geen onderhoud

De riemaandrijving is een mooie innovatie als u van fietsen houdt, maar niet van onderhoud. De Gates Belt Drive vervangt de vettige ketting door een schone, lichtlopende en supersterke carbon tandriem die nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Een fiets met tandriem-aandrijving van Gates is schoon, stil en bijzonder duurzaam. De tandriem-aandrijving hoeft niet gesmeerd te worden en loopt altijd soepel. Uw fiets wegzetten, de volgende dag kan je er zo weer op wegrijden.

Bouwen van unieke fietsen is onze specialiteit. Zowel racefietsen, mountainbikes, vouwfietsen, tandems, ligfietsen en vele andere fietsmodellen komen hiervoor in aanmerking.

 

Het assortiment van Gates Carbon Drive bestaat uit gespecialiseerde tandwielen, riemen en cranksets. Alles is vetvrij, roestvrij en onderhoudsvrij. Schoon, glad en sterk, dit zijn de voordelen van het Gates Carbon Drive systeem. De riemen zijn met koolstof versterkt en blijven daardoor langer sterk, de riem heeft nooit smering nodig.
Naarmate een traditionele ketting ouder wordt, maakt hij steeds meer geluid. De fiets met riemaandrijving blijft muisstil.
Een traditionele fietsketting kun je vervangen door een schakel te openen. Een riem kun je niet "openen", deze moet in zijn geheel door het frame heen. Het frame van een fiets met een riemaandrijving moet dus als het ware open kunnen, zodat de riem vervangen/verwijderd kan worden. Je kunt dus niet zomaar iedere fiets uitrusten met een riemaandrijving.
 

Tandwielen voor

Gates Carbon Drive

Tandwielen achter

Gates Carbon Drive

Carbon Drive wielen

Carbon Drive wielen


Made by RIDG. All rights Reserved.