keuze.BionX

BionX.Kit


BionX
Stil, krachtig, betrouwbaar, regeneratieremmen, Hi-torque.

BionX : verschillende mogelijkheden

aangepast aan de behoefte

heel bedrijfszeker


Hij wordt beschouwd als één van de beste en meest geavanceerde ombouwkit qua concept, prestaties en mogelijkheden. De borstelloze BionX motor verandert je fiets in een handomdraai in een elektrische fiets.

De motor is makkelijk te monteren en absoluut onderhoudsvrij. Zelfs bij een erg regenachtige dag zal deze "waterproof" motor zijn prestaties blijven leveren (3 jaar fabrieksgarantie). De batterij is in een aantal vormen beschikbaar en is makkelijk te monteren en te demonteren zodat het laden niet op de fiets hoeft te gebeuren.
Het afneembare bedieningspaneeltje dat op het stuur gemonteerd wordt, heeft verschillende functies : snelheidsmeter, odometer, batterijaanduiding, blokkeersysteem en niveaukeuze van de assistentie.
Er zijn 4 keuzemogelijkheden van trapassistentie (35 %, 75 %, 150 %, en 300 %).
De motor is eveneens één van de weinige motoren op de markt die in staat is te regenereren. Regeneratie betekent dat bij het bedienen van de remmen de motor het grootste deel van de remwerking voor zijn rekening neemt. De motor gaat nu de batterijen opladen !!

remmen Versnellingen


De motor kan uitgerust worden met een remschijf en alle versnellingen kunnen behouden blijven. De casette van je fiets kan op de motor worden gemonteerd.